fredag 26. november 2010

and then there was Byron

Etter storby, bystrand, masse landevei og bittesmå tettsteder var det tid for litt hippiestemning og avslappning i Byron Bay. Vi møtte Vanja, Monika og Monica igjen (som hadde kommet opp et par dager før oss). Vi lå på stranda og latet oss. Vi så på søte surfekidz. Vi spiste frukt. Vi spiste is. Vi danset på bordet på Cheeky Monkey (Ja, det er faktisk obligatorisk å gjøre i Byron, selvom det kanskje er verdens mest harry utested). Vi var oppe og så på fyrtårnet og utsikten fra fyrtårnet. Vi tok nydelige gruppebilder med selvutløser. Vi koste oss. Vi hadde det fint.















<3 <3 <3

Så var det på tide å dra hjem til Melbourne igjen. Getzen hadde på mystisk vis blitt forvandlet til en DeLorean med en tilhørende flux capacitor. Flax! Kjørte fra Byron 10.00, var på flyplassen 10.00. Perfekt timing, ettersom det var akkurat da vi skulle levere bilen vettu.

Flyet gikk ikke før 14.15, så vi hadde god tid. Og plutselig så fikk vi enda bedre tid, når vi fant ut at flyet var forsinket til 18.00. Da var det jo bare en ting og gjøre da. Legge seg til rette på "plenen" utenfor Tiger Airways-terminalen. Ut med turisthåndklærne, på med bikini, fram med solkrem og bok. 8 timer på flyplassen i Gold Coast var jo trivelig som bare det!





Hvis du ser litt nøye etter, så ser du døren inn til terminalen hvor det står departures over ikke sant? Døren ved siden av, ja, den døren som er sånn 4 meter unna, der står det arrivals over. De fører inn til akkurat det samme stedet. Eller ja, samme bare 4 meter unna hverandre da. Enda godt det var så godt merket, eller så er det mulig at vi ikke hadde funnet fram! Terminalen var jo sånn 10 kvadratmeter stor, og det var jo hele 2 gater der. Så fjuu og puuh at vi klarte og finne fram til flyet!

3 kommentarer:

  1. nå skal jeg fortsette å kommentere på bloggen din, siden du er en sånn fantastisk blogger OG fordi moren din legger merke til at jeg er en av de få som gjør det :D masse fine bilder her. smoothness. vi har det jammen meg bra!

    hei, mamman til therese! :)

    SvarSlett
  2. Byron Bay er helt fantastisk og det er Cheeky Monkey også ;) hehe, men som du sier obligatorisk.... Ahh, den som hadde hatt litt sol, varme og Australia nå.

    SvarSlett
  3. K: Vi har det ganske bra vi:)
    M: Ja, det er deilig med sol, varme og Australia asså:)

    SvarSlett