mandag 18. oktober 2010

en uke

Etter den fine søndagen jeg så gjerne vil ha flere av, har det gått litt sånn opp og ned syns jeg. Det begynte med veldig ned. Fordi jeg prioriterte og ha det koselig og bra hele den fine søndagen (og litt utover mot mandagen...), dro jeg jo aldri hjem og gjorde ferdig presentasjonen min sånn som jeg egentlig hadde planlagt. Den presentasjonen jeg hadde gruet med til å ha. Den jeg skulle ha dagen etter. Altså mandag. Du kan jo gjette hva som skjedde. Ja, riktig. Jeg hadde aldri den presentasjonen. Så jeg må inrømme at jeg var litt skuffet over meg selv på mandag. 

Men så syns jeg faktisk at jeg har lov til å prioritere å ha det fint når jeg først har det fint. Sånn fint at jeg ler og tuller og smiler. For jeg syns det er viktigst at jeg klarer å ha det sånn. Mye viktigere enn en dum presentasjon uansett. Og jeg velger å tro at min fremtidige karriere som grafisk designer (eller noe i den duren forhåpentligvis) ikke står i fare på grunn av at jeg droppet en presentasjon. Var jo uansett ikke ferdig med det jeg skulle ha presentert heller. Men det skal jeg sette igang med nå snart da tenkte jeg. Den oppgaven har jeg jo egentlig jobbet alt for lite med. Men det er fordi de to andre oppgavene er mye morsommere. De oppgavene hvor jeg kan tegne stjerner og lyn og romskip og lage en webside til meg selv. Så det er for det meste det jeg gjorde resten av uka da. Sakte går det framover. 

Neste mandag skal de andre levere portfolioen og få ferie. De andre. Ikke jeg. Jeg blir nok ikke ferdig til det. Må jo få printet og tatt bilder av alt også. Ja, i tillegg til å bli ferdig med alt da. Alt jeg har igjen er 1 invitasjon, 1 katalog (hvertfall omslaget og et par oppslag), 1 CSD (eller 2/3 av den. Hjelp), 1 brevark, 1 visittkort, 1/2 kalender, 1 webside (bare designet) + min egen webside, som faktisk må virke også. Koding. Jeg kan det ikke, men vil lære det.

På fredag avlyste jeg avtalene mine både med Jo (læreren) og Simon (psykologen). Dårlig samvittighet for det også. Men det regnet helt ekstremt mye ute og jeg hadde veldig, veldig lite lyst til å gå ut (egentlig hadde jeg i det hele tatt lite lyst til å gå ut av senga).

Ja, det var det som ikke er så gøy å tenke på. Men jeg har hatt det gøy også da. På torsdag var det utstillingen Thirty. De 30 posterne som kom til finalen i Positive Posters. Det var mange folk og fine postere og venner og gratis øl (som jeg kom forsent til da men). Jeg liker utstillinger. Etter utstillingen dro vi på Voices for Peru Charity Gig. Konserter, øl, kos, god stemning og god samvittighet (til inntekt for Voices for Peru vettu) arrangert av noen flinke grafisk designstudenter fra Deakin.




Linda sitt bilde





Også var det jo James Bond maratonet vårt på fredag. Heh. Meget vellykket. Først hadde Kim brukt 3 timer på å laste ned Dr. No. Det viste seg å være i feil filformat. Ingen Dr. No.
Bård hadde de to siste filmene da. Så da fikk vi heller begynne med slutten. Men plutselig kunne ikke Bård komme, for det var noe skolegreier som dukket opp. Jørund (som Bård akkurat har flyttet inn til) hadde ikke fått med seg det med de filmene, så han kom uten noen filmer. Ingen Casino Royale eller Quantum of Solace.
Nei, da ble det ikke noe James Bond i det hele tatt da.
Vi ser på en annen film da kanskje. Ja lurt. Etter og ha brukt sånn 2 timer på å prøve og spille diverse filmer fra diverse minnepenner overført fra diverse harddisker og macer på dvdspilleren, var det kun Ronja Røverdatter som ville virke!? Men Ronja Røverdatter hadde vi jo akkkurat sett (fantastisk film da forresten<3). Så vi endte opp med å sitte 6 personer og se på en film på Vanjas mac plassert oppå en blomsterpotte oppå et lite bord. Haha. Fin kveld.

Lørdag og søndag, kafékos, lekser og pizza.




Kjetil sine bilder

Ja, så det var den uken. Rar. Denne uken kommer også til å bli rar.
Det er litt sånn begynne-å-ordne-med-ting-fordi-vi-skal-jo-snart-hjem-stemning. Det er rart. Vi har til og med lagt ut melding på facebook om noen har lyst til å overta leiligheten vår. Hm. Ja, så om du vet om noen, hadde det vært fint da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar