mandag 22. mars 2010

Hvordan du redder verden

Det er ikke sånn veldig mye spennende som skjer her for tiden. Vi driver mest med skolearbeid egentlig. Det er jo litt spennende det og da. Spennende og se om vi rekker deadlinene. Haha, neida, huff. Begynner å få litt dårlig humor tror jeg. Jaja.. Men nå skal jeg vise dere bilder fra en dag vi dro til blomsterbutikken. (og vi dro såklart til blomsterbutikken fordi vi trengte blomster til en skoleoppgave, ikke fordi vi ville pynte opp i leiligheten, for det hadde vi ikke hatt tid til å gjøre på grunn av alt skolearbeidet vårt. Blomsterbutikken ligger jo kjempelangt unna! Oj, det ble verdens lengste parentes det gitt!)

På veien fant vi en park med masse trenings/lekeapparater. Trene, trene.


Trene, trene.


Ferdig.


Også så vi en kjempefin isbil. Det var en mann inni som skulle selge is. Lurer på om han ble lei seg for at vi ikke kjøpte is, men bare stod og tok bilder av bilen hans?


Også kjøpte vi blomster da såklart, det var jo det vi skulle. Se så fint det ble på balkongen vår nå.


Men så måtte jeg gjøre dette med de da... :(

Men jeg plantet de tilbake igjen etterpå :)

Men, men, ojoj, nå holdt jeg på å glemme den aller, aller mest spennende nyheten vår! Vi har kjøpt oss en sofa til. En lik som vi hadde fra før av, bare gammel og blå og billig. Fornøyd med det. Nå har vi jo faktisk nok sitteplasser til alle som bor her, så da slipper vi og sitte på skift:) Så nå pleier vi og lanpartye som om det var 1999 i stua hver dag! Og det ser sånn ut:

Fin, ikkesant?

Og nå kom Kjetil hjem. Han har fått besøk igjen. Mamman, pappan og lillebror nr. 2 (eller 5 da egentlig, men nr. 2 i Autralia). Og de hadde tatt med norsk godteri og melkesjokolade. Jeej:) Godteriet her er ikke særlig godt faktiskt. Men det er vel kanskje like greit egentlig.

Tilslutt må jeg si at alle må huske earth hour på lørdag klokka halv 9. Bare slukk alt lyset i en time og tenn på litt stearinlys, så blir det så koselig så. Også redder du verden i samme slengen. Det er jo vinn vinn det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar